Diensten

Wanden, hout en metaal.
Bij het spuiten van de gladde wanden lopen wij altijd de wanden na en wordt er gespoten met een voorstrijk, daarna worden de wanden geschuurd en opnieuw gecheckt op eventuele beschadigingen vervolgens wordt het afgespoten, uiteraard worden alle inwendige hoeken gekit.

Lees meer

Behangen
Scan/Vlies, design of projekt behang met print of juist zonder zodat we het in de juiste kleur kunen afwerken. Een wandje of juist uw hele woning of bedrijfspand. Die prachtige (vakantie) foto op fotobehang van dat schitterende uitzicht of dat mooie plaatje, het voordeel van behang is dat het met print gelijk klaar is en scheur overbruggend.

Lees meer

Binnenschilderwerk
Als de situatie het toelaat zullen we altijd overwegen of de mogelijkheid er is om te spuiten, mocht dat niet mogelijk zijn dan is er altijd nog de vertrouwde kwast en roller. Tevens zijn er ook klanten die juist om het authentieke karakter wat de kwast en de roller achterlaat voor deze methode kiezen. Spuitwerk is wel altijd strakker en sneller dan het traditionele handwerk.

Lees meer

Buitenschilderwerk
Het klimaat in ons kikkerlandje stelt uw kozijnen, ramen, deuren en gevels aardig op de proef en verdienen ook aandacht. Goede kwaliteitscontrole van het houtwerk, een eventuele houtrot behandeling, goede opbouw van het nieuwe verfsysteem zodat uw pand optimaal beschermd is tegen de weersinvloeden en weer jaren mee kan.

Lees meer

Decoraties
Heeft u kale muur en wilt u daar een leuke decoratie op, wij maken het. ARPA is ooit begonnen als decorateur en heeft daar jaren ervaring opgedaan. Dus of het nu een leuke stripfiguur is of een andere leuke decoratie het is allemaal mogelijk. Je kunt natuurlijk ook stickers kopen maar de ervaring leert dat deze snel op de hoekjes loslaten, schilderen is dus veel mooier. Plakletters zijn mooi en goedkoop maar op uw oude (grachten)pand wilt u toch het liefst het origineel evenaren. Wij kunnen “ouderwets” beletteren met het penseel, ook uw bedrijfslogo giga groot op een wand kunnen wij voor u schilderen.

Lees meer